Projekt styrka fortsätter

Det blev en ofrivillig paus från mitt projekt styrka, men nu är jag tillbaka på banan igen. Det började bra, jag var ivrig på styrketräning, men sedan tog förkylningen och stoppade mig. Igår blev det äntligen styrketräning, efter en två veckas paus. Det känns i kroppen idag kan jag lova. Jag tyckte att jag gjorde en mjukstart. Dels för att jag fortfarande är lite snuvig och dels för att jag inte tränat på länge. Jag hade säkert orkat med tyngre vikter, men jag valde lättare än jag brukar. Ändå har jag brutal träningsvärk idag.

Hela kroppen gör ont. Benen, armar, axlar, rygg. Allt. Jag kan knappt böja mig. Det stramar i baksida lår och framsida lår krampar. Men oj, vad jag har saknat känslan. Det är jobbigt att vara sjuk och inte kunna träna. Nu känns det som om jag har gjort något och det är en skön känsla. Jag har saknat och saknar känslan av att ta ut mig. Mjölksyra i benen och hög puls. Riktigt där är jag inte ännu. Den här veckan är en lugnare träningsvecka för att komma tillbaka från förkylningen. Nästa vecka blir sedan en normal vecka med tyngre träningspass. Nu vill jag bara träna och komma igång igen.

projekt styrka

Gårdagens pass var ett sådant som jag framöver hoppas kunna räkna som det lugnare/lättare passet i mitt projekt styrka. När jag kommit igång mer, fått mer vana och mer säkerhet i tekniken vill jag ha tyngre vikter. Nu kändes det ändå hyfsat lätt, men det var en bra start efter förkylningen. I framtiden hoppas jag också att jag inte kommer att ha lika mycket träningsvärk 🙂 Jag förstår inte hur det kan variera så mycket från gång till gång. Ibland får jag ingen träningsvärk, fast jag varit helt säker på att få det. För att jag gjort annorlunda övningar, eller med tyngre vikt. Sedan när jag gör ett ”vanligt” pass, har jag världens träningsvärk dagen efter.

0

2 tankar kring ”Projekt styrka fortsätter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *