Nio saker jag finner riktigt ointressanta

Jag hittade idén till detta inlägg hos Daniela, saker jag finner riktigt ointressanta. Jag har tidigare skrivit om mina unpopular opinions och livsmedel jag inte gillar. Det är faktiskt skönt att klaga ibland och avreagera sig på bloggen. Vilka håller du med om?

saker jag finner riktigt ointressanta

Nio saker jag finner riktigt ointressanta

Inredning
Jag får nippor av för mycket saker omkring mig. Jag vill ha det städat, rent och fint. Vitt och klinisk kanske vissa skulle kalla det. Jag har gardiner, men främst för att våra fönster är så fula och behöver täckas in. Vi har mattor, för tydligen hör det också till. När folk inreder med nya ljuslyktor, mattor, gardiner och pynt per säsong, jag bara… orka. Sam påstår att jag är den enda kvinna som inte tycker om Ikea 🙂 Att han måste tvinga dit mig.

Trädgårdsskötsel och växter
Jag tycker om (eller tyckte om) att äta jordgubbar från eget land. När jag insåg att man faktiskt måste sköta om dem, för att kunna äta igen nästa år, dog intresset. Och jordgubbsplantorna. Jag orkar inte med växter, blommor, träd och plantor. Jag köper sommarblommor, planterar dem och Sam sköter resten. Han vattnar och fixar och jag glömmer bort dem. Under höst, vinter och vår är jag knappt ute i trädgården. Jag vill ha sommar och en solstol och drömmer i hemlighet om asfalt och basketplan. Jag skulle klara mig utmärkt med en stor terrass, jag behöver inte en trädgård. Rensa ogräs i rabatterna? Nej tack.

Handarbete
Jag kan just och just sy en rak sömn, och det också om mamma trätt symaskinen åt mig. Sticka sockor? Hahahaaa! Sy egna gardiner? Dör en smula.

Teknik
Jag har en telefon, med den kan jag fota, instagramma, skicka whatsapp och ringa. Vad är det för telefon? Samsung tror jag. Vad har den för minne? Vad är ett minne? Vet ingenting om teknik och är fullständigt ointresserad av att lära mig. Jag köper första bästa telefon, för jag har ingen aning om skillnaden mellan dem. Samma gäller tv, dator, kamera…

Konst och kultur
Gå på museum och kolla på tavlor? Pass på det. Jag somnar vid ordet museum. Älskar böcker, men nobelpriset i litteratur. Vem läser de böckerna? Vem har ens hört talas om författarna? Gå på teater? Nja, sommarteater eller någon lättsam musikal då i så fall.

Gamla saker
Det här hör lite ihop med kategorin konst och kultur, men jag är totalt ointresserad av gamla saker. Jaså den skålen ha tillhört den och den personen? Gå på museum för att kolla på dessa gamla skålar? Nej! Spara på något för att det hört till släkten och är arvegods? Som sagt, för mycket saker ger mig nippor.

Bonde söker fru/ensam mamma söker/idol/ let’s dance/big brother/the voice/så mycket bättre/vain elämää och dylikt
Jag ser på exakt två program på tv, Masterchef Australia och Skavlan. Övriga program som alla andra verkar se på och dessutom diskutera, vad pratar ni om? Jag har aldrig sett ett avsnitt.

Actionfilmer
Jag somnar. Det är så orealistiskt och overkligt att det bara blir fånigt. Biljakter med högt ljud, snark. Stänger av, eller lägger på tyst och väntar i en halv timme tills det ens är en dialog i filmer igen. Fast and the furious femtioelva. Varför görs dessa filmer ännu? Vem ser på dem?

Tv-spel
Ännu mera snark. Är inte det för barn? Eller var inte det populärt på typ 90-talet? Det känns väldigt passé.

skärpning Heidi

Vilka saker finner du riktigt ointressanta?

3

4 tankar kring ”Nio saker jag finner riktigt ointressanta

  1. Pingback: Nio saker jag finner riktigt ointressanta - Träningsfeed

  2. Fredrika

    Helt enig i museum! Var en gång på flask skepp museum, nästan traumatiserad av hur tråkigt det var haha

    Svara
    1. hopihopi Inläggsförfattare

      Men hjälp! Det låter hur tråkigt som helst! Vem kommer ens på idén om ett sådant museum 🙂

      Svara
      1. Fredrika

        I know!! Har man sett ett flask skepp så har man sett alla. Mina svärföräldrar tyckte det var intressant. Jag måste gå ut o vänta haha

        Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *