Jag har känt mig pigg efter gårdagens festligheter och bestämde mig därför för att springa idag. Den här veckan blev den första sedan jag inledde mitt styrketräningsprojekt som jag kunde springa två gånger i veckan. Jag har valt att fokusera mer på styrkan och prioriterat det. Sprungit en gång i veckan och kan jag springa fler är det bara en bonus. Det är mitt extrapass i veckan. En trevlig bonus, men inget att stressa över.

ett extrapass löpning

Dagens runda blev en kort en. Jag ville inte pusha kroppen för hårt, även om jag känner mig pigg. Det blev ändå ett glas eller två igår. Dagens löpning var mest för huvudet och inte så mycket för träningseffekten. Skönt att komma ut i friska luften, i solskenet, njuta av vädret och tassa på i egen takt. Knappa fem kilometer var precis lagom idag.

Totalt landar veckans mängd löpning på 12 kilometer. Det är ju inte mycket i normala fall för mig, men just nu är det riktigt bra. Det har blivit två bra styrketräningspass den här veckan, två pass löpning och en gång yoga. En bra blandning av allt och precis som jag vill ha det. Nästa vecka kommer antagligen att bli en annorlunda träningsvecka, men mer om det i ett skilt inlägg.

4