En helg fylld av fester

Det här kommer att bli en helg som är fylld av fester och festligheter. Vilken tur då att jag är ledig… Det känns nästan som om var och varannan helg nu fram till mitten av januari är fylld med någon typ av fest. Är det inte jobbfest, är det farsdag, eller födelsedag, eller jul, eller nyår, eller ännu mer födelsedagar. Fullt upp hela tiden. Men jag gillar fester, att klä upp mig, få äta gott och umgås med bekanta och obekanta.

fester

Eftersom jag möjligtvis kommer att vara ”lite trött” på söndagen efter jobbfesten, valde jag att träna styrka idag. Jag avgick från min träningsplan för veckan. Ifall jag inte är trött på söndagen, utan är sugen på att träna, kan jag springa då. Det andra löppasset i veckan är ett extrapass. Just nu tycker jag att det är viktigare att jag gör kvalitativ styrketräning, det vill säga två pass i veckan, än att springa två gånger. Har jag tid och möjlighet till att springa mer, är det bara positivt, men det är inget jag prioriterar.

Jag kände mig stark på dagens styrkepass, och som om den styrka jag tränat de senaste veckorna har haft effekt. Det är alltid kul att märka att jag utvecklas och det sporrar mig till att fortsätta. Jag ska ge det här styrketräningsprojektet en ärlig chans och fokusera på styrkan hela resten av året. Håll i det och inte stressa över minskad mängd löpning. Lita på processen och på att konditionen nog kommer tillbaka. Att jag fortfarande kan springa, att jag inte tappar allt fastän jag inte springer lika mycket som tidigare.

Nu måste jag fixa mig i ordning inför morgondagen. Lacka naglar och paketera presenter. Trevlig helg!

0

3 tankar kring ”En helg fylld av fester

  1. Pingback: En helg fylld av fester - Bloggfeed

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *