Jag vill ha mat

Jag är hungrig, jag är trött och jag vill ha mat. Jag har överlevt borttagningen av visdomstanden, det var väl egentligen inte så farligt. Det gick snabbt och smidigt och inga komplikationer. Problemet är snarare nu efteråt när jag inte får eller kan äta. Jag kan i princip bara äta flytande föda än så länge och jag är hungrig. Jag vill ha riktig mat. Mat att tugga på, inte saftsoppa. Det ger mig inte alls tillräckligt med energi och jag går omkring som en zombie. En zombie med svullen kind och blodsmak i munnen. Så även om jag kunde äta, är jag inte direkt sugen. Det är en konstig kombination.

jag vill ha mat

Träning är inte ens att tänka på. Det finns ingen energi eller ork till det. Jag har mest legat på soffan och kollat på film eller tv-serier. Vilket i och för sig inte alls gör mig piggare. Jag har inte ont, men jag känner mig så trött och energilös. Kanske värkmedicinen tröttar ut mig, men mycket tror jag att beror på att jag inte ätit något ordentligt sedan frukosten igår. Jag försökte äta en macka idag på morgonen, men det gick inte att tugga. Jag får hålla mig till saftsoppa och yoghurt.

Imorgon ska jag på jobb igen. Förutsatt att jag inte somnar stående, ska det nog gå bra 🙂 Det är säkert bara bra att komma ut ur huset och aktivera mig. Dessutom tror jag nog att det är bättre imorgon. Det är betydligt bättre idag redan mot vad det var igår. Då kunde jag knappt öppna munnen eller prata normalt, för att jag var så bedövad i ansiktet. En dag vila ännu och en god natts sömn gör säkert mycket. Och mat. Nämnde jag att jag vill ha mat?

2

1 tanke kring ”Jag vill ha mat

  1. Pingback: Jag vill ha mat - Bloggfeed

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *