På bättringsvägen

Jag är på bättringsvägen och kan äta små portioner mat. Wohoo! Det är mos och puré som gäller, men ändå något. Jag är inte lika trött längre och känner mig nästan som mig själv. Jag har inte direkt ont, men det känns av i käken. Speciellt efter att jag ätit. Jag har problem med tuggandet. Eller inte problem, men det känns efteråt. Som om käken fått jobba.

Jag har inte tränat ännu, bara gjort mina rehabövningar och stretchat lite. Det är inte värt att pressa kroppen med ett hårdare pass, eftersom jag har så låg energinivå. Jag skulle bara bli frustrerad över att det inte går så bra som jag önskar. För att energin och kraften inte finns där. På söndagen har jag kanske tänkt träna ett normalt pass för första gången. Vid det laget räknar jag med att ha kunnat äta riktig mat och fått tillbaka energin. Det blir bättre för varje dag som går.

på bättringsvägen

Har du tagit bort visdomständer? Hur var det för dig efteråt?

1

1 tanke kring ”På bättringsvägen

  1. Pingback: På bättringsvägen - Bloggfeed

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *