Randoms vecka 51

Ni verkade gilla när jag senast skrev ett randoms-inlägg, så varför ändra på ett lyckat koncept? Tydligen är det redan vecka 51, vilket leder mig till min första punkt…

Randoms vecka 51

Det blir snart nytt år
What?! Folk skriver årsresumé, det är #bestnine på Instagram, det är nyårslöften hit och planer dit. Jag har inte alls fattat att det blir nytt år snart, och har inte ens börjat på min årsresumé till bloggen.

Julbakning
Jag borde ju ha fattat att det blir nytt år snart, med tanke på hur mycket jag har bakat inför julen. Och en vecka efter jul, kommer nyår. Daah. Jag har gjort julgodis, bröd, knäckebröd och diverse annat.

randoms vecka 51

Maybellines julkalender
Förra året hade jag en billigare sminkjulkalender och den var bra, men den här har varit super. Jag har hittills fått typ tre fullstora mascaran, fyra fullstora läppstift, olika fullstora nagellack. Så bra! Nästa år igen, tack! Jag lär inte behöva nytt smink innan nästa jul 🙂

Citymarkets sushibuffet
Jag vet vad jag kommer att äta till lunch i fortsättningen. Man tar vad man vill ha och betalar enligt vikt.

4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *