Bucketlist- det här drömmer jag om

Jag såg den här roliga listan hos Ronja och jag var säker på att jag också hade fyllt i den tidigare. Det hade jag tydligen inte, så jag passar på att göra den nu. Min bucketlist, det här drömmer jag om. Fyll gärna i du också, jag tycker om att läsa andras svar.

Min bucketlist

Hit vill jag resa
Jag har redan fått uppleva drömresan nummer ett, Australien. Nästa drömresa är att göra en roadtrip genom USA. Från vår förra roadtrip har vi lärt oss att vi behöver mycket mer tid. Tid för att stanna mer på varje plats, upplevelser, spontana stopp och inte bara ett konstant körande.

Det här vill jag äta
Precis som Ronja vill jag äta (och dricka) mig igenom hela Italien. Jag drömmer om en kombinerad mat och vinresa. Bo på vingård, lära mig om tillverkningen av vin. Frossa i pizza, pasta, ost, glass, tiramisu… Det italienska köket och italienska vin är mina favoriter. Ifall jag var tvungen att bara äta mat från en matkultur för resten av livet, skulle jag välja italienskt.

min bucketlist

matiga listan

En artist jag vill se live
Det här är en svår fråga för mig, eftersom jag inte är speciellt intresserad av musik. Det finns liksom ingen jag tycker är värd att se, inte ens fast jag skulle få biljetter.

Det här vill jag uppleva
Heidi, you are an Ironman.

Ett språk jag vill lära mig
Estniska. Tallinn är en av mina favoritstäder i världen och jag drömmer i hemlighet om att bo där. Estniska måste ju vara världens vackraste språk? Jag förstår mycket mer än vad jag kan prata och ifall jag vill bo där måste jag även kunna prata. Nu blir det alltid en blandning mellan estniska, finska och engelska 🙂

En sport jag vill prova på
Klättring. Jag har bara klättrat på äventyrsbana för barn, inte på riktig klättervägg. Jag inbillar mig att jag skulle vara bra på det, jag är både smidig och stark. Dessutom är jag inte rädd för höjder.

Här vill jag bo
Tallinn. Eller nånstans det är varmt.

tallinn skyline

min bucketlist

Den här boken vill jag läsa
Ännu en svår fråga. Jag läser en massa böcker och har ingen speciell som jag tänker att den vill jag läsa.

En kraftansträngning jag vill klara av
Ironman triathlon, vilket leder oss till nästa fråga…

En utmaning jag ska klara
Jag måste lära mig att simma ifall jag vill göra en Ironman. Jag kan ju simma, utmaningen ligger snarare i att lära mig att tycka om att simma i öppet vatten. Inte vara rädd för det mörka vattnet, sjögräs, fiskar och annat äckligt. Och kylan!

triathlon tankar

Det här vill jag äga
En bil.

Ett jobb jag vill prova på
Jag drömmer om att kunna leva på det som jag gör nu. Springa, äta, resa och blogga om strunt 🙂 Jag tänker mig tv-program (?) där jag reser jorden runt, springer på häftiga ställen och äter en massa mat. Och att få betalt för det.

Ett mål med min hälsa
Att kunna leva ett aktivt liv, vara pigg och orka i vardagen. Hållas frisk och förebygga sjukdomar. Leva länge med bra livskvalitet.

bucketlist

min bucketlist

En person jag vill träffa
Jag vill gå på matlagningskurs med nån av de stora tv-kockarna. Gordon Ramsey, Jamie Oliver, Nigella.

En känsla jag vill få känna
Sådan lycka där det bara spritter i kroppen och du knappt kan sitta still.

Det här vill jag skapa
En familj och framtid tillsammans med Sam.

året var 2019

Så, din tur! Vad står på din bucketlist?

3

5 tankar kring ”Bucketlist- det här drömmer jag om

  1. Pingback: Bucketlist- det här drömmer jag om - Bloggfeed

  2. Julia

    Vilken roligt inlägg! 🙂 Jag skulle också äääälska att äta mig igenom Italien, lite som Eat Pray Love och hitta balans mellan alla de sakerna haha!

    Svara
    1. hopihopi Inläggsförfattare

      Vad roligt att du tyckte om att läsa mina svar. Styrketräning är kul det med, men löpning är nog min första kärlek 🙂

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *