Ny bloggdesign

Vem har lagt märke till att jag har ny bloggdesign? Jag får se om jag behåller det, eller om jag återgår till den gamla, eller om jag testar något annat. Kommentera gärna ifall det ser helt knasigt ut, eller inte fungerar.

ny bloggdesign

Jag har länge velat fixa ny bloggdesign, för jag har varit väldigt trött på den gamla headern. På något sätt tänker jag alltid att det ska gå snabbt att fixa. Lite klick här, några klick där och det är klart. Flera timmar senare sitter jag och svär. Inget fungerar, bilderna är sneda och jag funderar på att lägga ner hela bloggen. Jag hittar inget jag tycker om, eller som blir att se ut som jag vill ha det. Det är inte precis så att jag kan fixa själv, utan väljer från de färdiga mallarna.

Jag vet inte om jag är helt hundra med den nya designen heller, men den är kanske bättre än det förra. För den har jag haft sedan urminnes tider, och det var verkligen dags för en uppfräschning. Lite nya bilder, ny design och inspiration till att satsa på bloggen.

Jag tycker att jag alltid får en nytändning när jag fixar med bloggen. Ibland tänker jag att det skulle vara kul att kunna mer, men sist och slutligen är jag ganska nöjd med att bara skriva strunt och trycka på publicera. Mina reseinlägg som jag brukar lägga mycket tid på att skriva, och som det via Google hittar förvånansvärt många besökare till, känns inte direkt aktuella just nu.

Bloggens statistik har sjunkit när det inte kommer besökare via Google som sökt på tips för Kroatien till sommaren. Det är ju alltid roligare att blogga om någon läser (och kommenterar). Det är klart att jag främst skriver för mig själv, men ni fattar.

 

7

6 tankar kring ”Ny bloggdesign

 1. Marie

  Ja du detta med designer är en hel vetskap jag testade utan att överdriva säkert 50 mallar minst innan jag vart nöjd och denna jag har nu har jag ändå lagt in massa egna csskoder för att få som jag vill. Tycker att din ser stilren och ren ut. Jag har ju iofs inte sett din förra =D

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Tack! Stilren är det jag är ute efter 🙂 Jag kommer säkert att fixa med det ännu, sedan när jag orkar. För tillfället är jag i alla fall nöjd

   Svara
 2. Maria

  Jag tycker också om den nya, ljus och fräsch och lätt att navigera på. Jag hinner så sällan kommentera numera men läser flitigt och gillar din blogg skarpt, så bra träningsmotivation!

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Men tack <3 Vad snäll du är! Jag önskar att du skulle börja blogga igen, men förstår om det är mycket annat i livet som kräver uppmärksamhet

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *