När man får feeling

Jag vet att jag nyligen skrev att jag skulle cykla för konditionen och uthålligheten och springa korta, snabba pass för snabbheten, men. Ibland får jag feeling. Idag var en sådan dag. Jag hade inte planerat att springa långt, jag kände mig inte speciellt sugen på att springa överhuvudtaget. Det är oftast de passen som blir de bästa. Kanske för att jag inte har någon press. Så länge jag springer är det plus.

ibland får man feeling

Jag hade gjort en deal med mig själv att jag springer till en viss punkt, sedan kan jag vända om och springa hem igen. När jag kom till den förutbestämda punkten, visade klockan något kring strax under tre kilometer. Inte kan jag stanna nu. Jag måste i alla fall springa till tre och sedan vända om, för att landa på en jämn siffra till slut. Man kan liksom inte stanna på 5,91 kilometer. Det vet väl alla? 😉 Jag har sprungit kringelikrokar tidigare för att få ett jämnt tal.

Benen kändes pigga trots styrketräning igår, jo jag styrketränar igen, flåset var det inget fel på och allting fungerade. Det var visserligen väldigt varmt och jag svettades mycket. Jag gick ibland, främst för att kunna torka svetten ur pannan. Det kändes nästan varmare när jag gick och jag bestämde mig för att springa istället. Får man feeling så får man. Till slut hade jag sprungit över åtta kilometer. Vilket är ungefär åtta kilometer mer än jag var sugen på att springa.

Jag vill passa på att njuta av mina sista semesterdagar och njuta av vädret. Springa om jag vill, cykla när jag känner för det och gå någon kvällspromenad där emellan.

4

2 tankar kring ”När man får feeling

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *