Ett första steg till träning

Jag har fått mina testresultat och det var negativt. Jag har gått och väntat på resultatet, klättrat på väggarna och tänka världens katastroftankar. Inte för att jag egentligen ens trodde att jag hade corona, eftersom jag ”bara” hade snuva, men… Medicinen har i alla fall hjälpt mot snuvan och jag känner mig tillräckligt frisk för att ta ett första steg till träning. En kort promenad för att testa hur kroppen känns. Och för att komma ut ur huset.

ett första steg till träning

Kroppen reagerade bra och det var så skönt att komma ut. Få frisk luft och röra på mig. Jag är inte gjord för att sitta stilla, ligga på soffan och inte göra något i många dagar. Jag behöver rörelse, annars blir jag bara stel och får ont i kroppen. En kort promenad var precis det jag behövde.

Eftersom det kändes bra idag, tror jag att jag snart kan träna som normalt igen. Kanske inte ännu i helgen, men senast nästa vecka. Ett första steg är nu taget och allting kändes bra. Inga problem med flåset, eller ont i knät, ingen trötthet eller snorighet, utan det kändes som vanligt. Jag vill ändå vara extra försiktig eftersom jag fortfarande äter medicin. Jag tänker att jag äter kuren slut och sedan kan jag träna på.

Bra start på helgen blev det i alla fall!

2

2 tankar kring ”Ett första steg till träning

 1. Martina

  Kanske det positiva med tvångsvilan att knät fick vila.Känner mig också bättre och tänkte bege oss på tur idag på små skogsvägar.Få se hurdant lunk det blir,rask promenad eller slowmotion spring.Lyssnar på kroppen.Va skönt att kunna röra på sig igen:-)

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Jag var på promenad idag igen för att vädret var så härligt. Kallt, men ändå fint höstväder. Nu känner jag mig redo för att springa igen och ta tag i styrketräningen

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *