Problem med min blogg

Jag har problem med min blogg. Igen. Ibland är den trög, ibland kommer jag inte in överhuvudtaget. Så ifall ni undrar. Jag har inte lagt ner bloggen, även om det ibland står error och som om bloggen inte finns. Jag ska försöka fixa problemet. Och med jag, menar jag så inte jag. Utan Sam eller kundservicen på webhotellet. Just nu verkar det i alla fall fungera, så jag hoppas att det bara var någon tillfällighet.

Jag har inlägg på kommande, bland annat det utlovade inlägget om hur det här inte är löpningens år. Nästa vecka hoppas jag att allt fungerar som det ska och att jag kommer in och skriva inlägget.

problem med min blogg

Har du märkt problem med min blogg?

0

2 tankar kring ”Problem med min blogg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *