Tips på tv-underhållning

Förra veckan var jag sjuk, hemma från jobbet och låg mest på soffan och slappade. Kollade på film, tv-serier och Youtube i en salig blandning. Jag har tidigare tipsat om tv-serier, men den här gången blir det en bredare kategori. Vi kan kalla det för tips på tv-underhållning.

tips på tv-underhållning

Heidis tips på tv-underhållning

Miss Americana
Jag tyckte om Taylor Swift då när hon ännu sjöng country. Sedan trodde jag på allt jag läste om henne i tidningarna, och plötsligt handlade det inte längre om musiken, utan mer om hennes liv. Pojkvänner, romanser, bråk, Kanye West. Efter att ha sett filmen/dokumentären om henne har jag kanske ändrat åsikt. Bra, catchy musik kan hon i alla fall göra.

Estonia-fyndet som ändrar allt
Den här måste ni se. Det är så hemskt, det känns så nära och som om det kunde ha varit jag eller nån jag känner. Jag menar, hur många gånger har jag inte åkt på kryssning på Östersjön? Det är inte precis att det var Titanic, att det inte fanns livbåtar så det räckte åt alla. Det hände i modern tid, för inte så många år sedan. Ofattbart. Efter att ha sett dokumentären blir jag bara ännu mer fundersam. Vad var det egentligen som hände?

Oliver TwiXt spills ANTM Tea
Vissa kollar på Paradise Hotel, the Voice eller Vain Elämää. Jag har sett alla avsnitt av America’s next top model. Det var min guilty pleasure. I efterhand har jag insett att tja…Det fanns en del problem med programmet. Det var inte helt politiskt korrekt, mycket skulle inte gå att göra idag. Tyra var en självcentrerad person, allt handlade om henne och hur bra hon var och det blev aldrig några modeller. Nu är det mest jobbigt att kolla på, hur kunde jag inte se problemen då? Hur kunde jag tycka att det var underhållning? Vad som däremot är underhållning av högsta kvalitet är när Oliver TwiXt på Youtube intervjuar medverkande från programmet. Tyra, programmet, producenterna, alla får en rejäl känga och det är kul att få veta vad som egentligen hände. Kul, men också ganska tragiskt. Hur manipulerat allt var för tv och hur illa alla behandlades.

Reacting to the City
Alltså jag påstod aldrig att jag tipsar om högkulturella program 😉 , vissa kanske kallar det för trams. Ett annat favorit tv-program där kring 2005-2010 var the City. När jag såg att Whitney Port och hennes man gör reacting videos till the City måste jag bara kolla. Tims (hennes mans) kommentarer är bäst och det är värt att kolla på bara för den sakens skull. Jag skrattar högt. Till näst ska de göra reacting to the Hills. Det kommer om möjligt bli ännu bättre. Ja, ja, jag kollar på trams.

Har du något bra tips på tv-underhållning?

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *