Springa på isen

Jag fortsätter att springa på isen, det var nu tredje gången jag var där. Det gäller att passa på nu när vädret är så fint. För det är verkligen härligt väder ute. Lite för kallt kanske, men solen värmer förvånansvärt mycket. Det känns nästan som vår i luften. Fåglarna kvittrar, solen skiner och det är inte ett moln på himlen. Sen att det är minus tio grader och typ en meter snö är en annan sak.

springa på isen

Jag tycker att det går riktigt bra att springa på isen. Självklart har jag mina Icebugs på, jag har sprungit i dem hela januari och februari tror jag. Isen är plogad och jag springer mest där som det är plogat. Rakt ut, runda Tjuven och hem igen. Själva löpningen på isen är kanske två till tre kilometer, men totalt blir det ungefär sju kilometer löpning. Det är lagom nu när det är så kallt. Springer jag längre börjar jag frysa för mycket. Benen blir för stela och jag tappar tekniken.

Jag tror att jag kommer springa även kommande pass på isen. Åtminstone nu när jag kan springa i dagsljus och när vädret är fint. Det är ändå en så kort period som jag kan springa där. Det händer inte ens varje år. Jag kan springa mina vanliga rundor när som helst. Nu är det kul med något annorlunda.

2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *