Vårkänslor och löpning

Jag hade vårkänslor redan förra veckan när jag var och sprang. Då var det fortfarande en massa snö, is och kallt i luften, men solen värmde. Idag kändes det som en riktig vårdag. Det mesta av snön har smält, i alla fall på gatorna, solen sken och fåglarna kvittrade. Jag kunde till och med springa i mina vanliga skor, och inte i Icebugsen. Det var första gången på säkert en månad som jag sprang i vanliga skor. Så skön känsla!

vårkänslor

Det kändes genast mycket lättare att springa, när jag hade vanliga löparskor. Jag kunde springa på i bra tempo. Jag flyger väl inte direkt fram ännu, men det känns som om det finns mer att ge. Snart snart kan jag äntligen testspringa i mina nya skor utan att smutsa ner dem. Eller vara rädd för att falla hela tiden. Det är fortfarande halt på sina håll, men mest egentligen på vår gata. I övrigt var det bara vägar med en massa grus på.

Oj vad jag längtar till sopade gator. Värme, mindre kläder, snabbskor och svett. Det har varit kul med en ordentlig vinter, men sommar och värme är nog ändå mer mitt element. Jag längtar efter att få springa i shorts och t-shirt. Jag längtar efter att cykla. Det är inte långt borta nu. Snart är våren och sommaren här.

Har du vårkänslor?

1

2 tankar kring ”Vårkänslor och löpning

    1. hopihopi Inläggsförfattare

      Åh, älskade sol, som jag har saknat den under vintern. Jag är så redo för vår och sommar nu 🙂

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *