Jag tränar vidare

Jag tränar vidare och tänker fortsätta med det även nästa vecka. Hur min jobbsituation ser ut efter nästa vecka, det vet jag inte ännu. Får vi öppna, som normalt eller med restriktioner, eller blir det utegångsförbud. Jag försöker att inte fundera alltför mycket på det, men vem försöker jag lura egentligen. Corona är allt jag tänker på. Under tiden tränar jag vidare, det ger mig dessutom något annat att fokusera på.

jag tränar vidare

Den här veckan blev precis som förra veckan en vecka med mycket träning. Promenader, styrketräning och löpning. Jag är speciellt nöjd över löpningen. Jag sprang årets längsta pass och jag börjar äntligen närma mig ordentliga långpass igen. Den här veckan blev det över tolv kilometer på mitt längsta pass. Nästa vecka vill jag springa upp mot fjorton.

Löpningen känns bra och även om jag tränat mycket annat också, känns inte kroppen sliten. Jag orkar springa långpass igen och jag börjar närma mig där jag vill vara. Just nu tränar jag inte specifikt för något lopp eller distans, men jag vill ändå vara i sådan form att tolv kilometer inte känns jobbigt. Att det inte är något ovanligt eller speciellt, utan en helt vanlig runda vilken dag som helst i veckan. Jag ska sakta bygga upp längden på passen, för att sedan i sommar kunna springa 20 kilometer utan problem.

Jag trivs med att promenera, den här veckan blev det fem promenader. Två för mig själv med en bra podd, två med Sam och en med Charlie. Det har blivit över 20 kilometer totalt. Inte så tokigt ändå tycker jag. Nästa vecka hoppas jag på lite varmare väder och på lite längre promenader.

Hur har din vecka varit?

1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *