Tre dagar av cykling

Jag har cyklat till jobbet tisdag, onsdag och torsdag. Om jag sedan ännu tar i beaktande att jag sprang på måndagen och cyklade till jobbet på söndagen, har det blivit fem dagar träning i rad. Tre dagar av cykling har resulterat i tunga ben. Tre dagar av cykling har också resulterat i världens hunger.

På söndagen cyklade jag min snabbaste tid hem från jobbet, sedan dess har det inte gått riktigt lika fort. Redan på onsdagen när jag cyklade till jobbet tänkte jag att hur tusan ska jag orka cykla den här sträckan ännu tre gånger till. Jag hade stumma ben och inget tryck. Minsta lilla backe eller motvind och jag fick mjölksyra. Jag orkade inte trampa på utan rullade mest. Om jag på söndagen hade snittfart på 21 km/h hade jag på onsdagen 17,9.

Det är nästan konstigt hur det kan skilja så mycket från dag till dag. Ibland har jag jättebra känsla och orkar trampa på bra. Även uppför backar. Jag känner mig stark och som om jag utvecklats. Ibland känns det bara skit. Jag kommer inte framåt, orkar inte trampa och vill typ gå uppför backarna. Dessutom är det förstås alltid motvind när det känns skräp 🙂

tre dagar av cykling

Nu ska kroppen få några dagars välförtjänt vila. Jag ska ladda upp och återhämta mig. Igår blev det massvis med god mat, jag var visst ganska hungrig. Jag åt hela hamburgaren, alla pommes, kom hem och tänkte att ett kvällsmål skulle smaka bra. På söndagen är planen sedan att springa, men cykelbenen får vila ännu ett tag till.

2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *