Vilken start på min semester

Vilken bra start jag fått på min semester! Jag började dagen på bästa möjliga sätt igen, nämligen med morgonlöpning. Det har lovats varmt väder, men jag vill verkligen springa. Då fungerar det bäst att göra det tidigt på morgonen. Innan det blir alltför varmt och innan jag parkerat mig i solstolen och blivit för slö för att springa.

vilken bra start på min semester

Det är en vecka sedan jag senast sprang. Jag har dessutom cyklat massor. Det är varmt. Jag har kanske inte ätit och druckit som jag borde. Jag trodde nästan att löpningen skulle kännas dålig. Men inte då! Det gick över förväntan.

Det fanns tryck i benen, flåset var det inget fel på och värmen störde mig inte. Jag sprang över åtta kilometer idag, vilket är jättebra för att vara morgonlöpning. Det är den bästa tänkbara starten på min semester då jag planerar att träna mer. Transportcykling till jobbet lär det ju obviously inte bli, men det betyder att jag kan träna annat. När jag cyklat till jobbet har jag inte tränat något annat den dagen, även om kanske lusten till löpning funnits. Nu kommer jag att ha både tid och möjlighet till träning.

Dagens löpning gav en indikation om att formen finns där. Om jag kan springa över åtta kilometer tidigt på morgonen med sämre uppladdning, hur bra kan jag inte springa när jag laddat upp rätt. Ätit bra, druckit bra, sovit bra? Inte cyklat 120 kilometer dagarna innan, utan har pigga, fräscha ben? Jag tror att min semesterträning kommer att bli kul och det är något jag ser framemot.

Har du semester nu?

1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *