Hon som springer

Jag tror att jag har skrivit ett liknande inlägg tidigare, vid ungefär samma tidpunkt på året. Jag var nämligen på jobbfest på lördagen och jag är tydligen hon som springer. Inget fel med titeln, jag är ju hon som springer, men samtidigt finns det också andra sidor av mig.

hon som springer

Jobbfest för övrigt. Så kul att se folk igen. God mat, vin, drinkar, prata med alla, se sina kollegor igen för första gången på evigheter. Jag har kanske inte tänkt på hur mycket jag har saknat social samvaro, innan jag plötsligt är på fest och märker hur mycket det ger mig. Hur kul det var och hur mycket jag saknat det. Att få umgås med folk, skratta och ha roligt. Klä upp sig.

Förra veckan blev det mindre träning, eftersom jag hade en massa annat program. Ögonläkare, jobbfest och mycket på jobbet annars också. Den här veckan borde jag kunna träna som jag vill. Imorgon planerar jag att springa långpass och på onsdagen blir det gym plus sim igen. Efter det är planen öppen. Det beror hur kroppen känns efter två tuffare träningspass i rad. Åtminstone ett löppass utöver långpasset vill jag springa, gärna två.

Oktober var en bra träningsmånad och jag ligger egentligen före i planen för mitt träningsmål för året med löpningen. Jag är tjugo kilometer på plus. Samtidigt vet jag att december alltid är en tuff månad att kunna träna som jag vill, eftersom det är väldigt mycket på jobbet då. Plus att det är mycket annat som kräver tid och energi. Jag kan kanske inte springa långpass då, för jag måste hinna julhandla. Eller ännu värre, det är två meter snö och iskallt, jag kanske inte vill springa. Varken långpass eller kortare.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *