Historien om en vit gran

Nu börjar allt vara klart inför julen. Godiset fixat, sillröran gjord, presenterna paketerade, huset städat och granarna pyntade. Vi har nämligen två. Efter tre års tjat har jag nu äntligen en vit gran. Jag hade spanat i den jag ville ha på Rusta, men den var slut överallt. Jag körde land och rike runt för att hitta den, men icke. Mamma tipsade om en på Tokmanni, jobbkollegorna tipsade om vita granar. Alla visste att jag ville ha en vit gran. Men Black Friday (eller egentligen näthandel) är bra grejer det, och jag beställde via nätet. Så så fin är den, precis vad jag har önskat mig. Ingen stjärna, inget onödigt pynt, utan bara fin och stilren. Elegant. Jag har inte ens ljus i den för sladden var i fel färg…

vit gran

Jag vill önska er alla en riktigt god jul! Hoppas ni får många presenter och att ni har det bra med god mat och god stämning.

4

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *