Resan bokad

Resan bokad. Det är ord som jag inte yttrat på över två år. Det blir en så exotisk resa som till Sverige. Eller egentligen blir det bara en kryssning med Viking Glory, men efter över två år utan att resa så känns det som värsta största upplevelsen. Hur gör man ens?

Jag minns inte när vi senast skulle ha varit på en kryssning till Sverige. Eller rest med Viking. Oftast brukar vi resa med Silja och till Tallinn. För att jag ska springa. Senast vi reste med Viking, var… Graceloppet?

resan bokad

Jag är i alla fall väldigt ivrig på att kunna/få resa igen. Även om det bara är en nöjeskryssning till Sverige. Äta och dricka gott, shoppa, chilla, ta det lugnt. Jag hoppas att det blir fler resor i år ännu. Jag hade glömt bort hur ivrig jag blir inför. Hur mycket jag ser framemot det. Jag är säkert extra ivrig nu.

Har du någon resa bokad?

3

2 tankar kring ”Resan bokad

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *