Vad ska jag ha på mig?

Vad tusan ska jag ha på mig på maraton? Jag hade tänkt shorts och t-shirt och kompressionsstrumpor, möjligtvis korta tights och t-shirt, men så kallt som det är nu så… Loppet startar dessutom redan klockan nio på morgonen. Jag kommer ju att frysa ihjäl i shorts. Men jag vill inte direkt springa i jacka heller, för jag antar att jag får varmt under loppet.

Sommarvärmen känns avlägsen. Det blev liksom höst och svinkallt över en natt. Under sommaren var jag tvungen att stiga tidigt upp för att hinna springa innan det blev alltför varmt. Ändå svettades jag massor och hade varmt fast jag sprang nio på morgonen. Nu är det nästan så att jag väntar en timme ännu, kanske det hinner bli varmare under tiden.

vad tusan ska jag ha på mig?

Jag tror jag får packa med mig lite olika alternativ och sedan bestämma mig på morgonen. Väderprognosen hinner ändra många gånger ännu. Jag tycker ändå att det brukar vara varmare i Tallinn än i Finland. Att det typ alltid varit t-shirt väder på loppdagen.

Usch vad jag börjar vara nervös nu, fast ändå på ett bra sätt. Ivrig snarare. Jag försöker att inte tänka alltför mycket på det, men det är nog det enda jag tänker på. Lite jobb, men mest bara Tallinn. Både maraton och annat runt omkring. Var ska vi äta, vad ska jag shoppa. Om hur kul det kommer att bli att resa till Tallinn igen. Ska bara lösa klädkrisen först om vad jag ska ha på mig.

Hur hade du tänkt? Hellre för varmt, eller hellre för kallt?

2

2 tankar kring ”Vad ska jag ha på mig?

 1. Petra

  Jag har hellre för varmt än fryser. Men vi är ju alla olika . Ni startar ju ganska tidigt och då är det säkert ganska svalt .Men beroende på vad det är för väder i övrigt … om solen skiner får du säkert varmare men om det regnar , blåser eller liknande så kan de ju vara bra ha mer kläder . Så att ta med lite extra alternativ med kläder är nog klokt.

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Jag tror nog att jag kommer att packa med olika alternativ. Helst skulle jag förstås springa i shorts och t-shirt, inget bylsigt eller för mycket kläder.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *