En kort promenad

Jag börjar vara trött på att vara sjuk nu. Jag är ju frisk från coronan, men snorar fortfarande och är täppt. Ibland tror jag att jag är bättre, för att nästa morgon vakna upp jättetäppt igen. Så needless to say, det har inte blivit någon träning. På fredagen blev det en kort promenad på fyra kilometer. Det kändes lagom.

Jag hade inte räknat med att känna mig så här efteråt. Själva coronan var väl egentligen en lindrig version, det är nu efteråt som det är jobbigt. Jag tycker ännu också att jag blir tröttare än jag borde bli av att anstränga mig. Med anstränga mig menar jag typ att städa huset. Mest är jag irriterad på allt snor. Det är säkert därför jag känner mig tröttare än vanligt och som om jag inte riktigt orkar. För att huvudet är så täppt.

en kort promenad

En kort promenad är ju inte ett träningspass för mig, men jag känner mig inte redo för löpning ännu. Nästa vecka får nog bli en lugnare träningsvecka, sedan hoppas jag kunna träna som vanligt igen. Jag hade tänkt mig en liten decemberutmaning, men jag får se hur det blir med den saken. Som det känns nu känns det inte rimligt, men jag hoppas att det vänder fort. Nu har jag i alla fall medicin.

Jag tycker redan att jag var bättre, men nu har jag blivit jättesnorig igen. Orka! Jag vill vara frisk nu. Det är bara jobbigt att vara sjuk och att inte känna mig som mig själv. Jag är ju van att vara aktiv och träna. Jag tycker inte om känslan av att bli slut när jag städar hemma.

1

2 tankar kring ”En kort promenad

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *