Sammanfattning november

Första december idag. What?! November kom och for och det är dags att göra en sammanfattning av november. Det finns inte mycket att sammanfatta över träningen där inte. Orsaken är corona.

sammanfattning november

Det började så bra, eller första veckan var bra. Jag var igång igen ordentligt efter maraton. Löpningen rullade på, jag simmade och var till gymmet. Styrketränade hemma och kände mig stark. Kände mig i form och det var kul med träning. Sen fick vi corona och nu känns det som om jag måste börja om från början. Ta det lugnt, babysteps och inte ta i för mycket på en gång.

Under november blev det bara 20 kilometer löpning, vilket är det minsta jag sprungit på en månad på hela året. Två gymbesök, två simpass och ett styrkepass hemma. Två promenader. Inte riktigt vad jag brukar träna, jag brukar ligga på betydligt mera mängd. Även om jag inte ens tränar för något specifikt mål just nu.

när corona kom på besök

Nu är jag åtminstone igång igen. Idag blev det ett besök till gymmet och simhallen. Jag tog det lugnare än vanligt. Inte så höga vikter, inte pressa utan bara komma igång. Simmade 1000 meter, även om jag kanske orkat med mer.

Träningen kändes helt okej. Jag tror nog att jag kan träna som vanligt igen. Jag blev inte tokslut eller trött. På söndagen när jag städade blev jag ännu trött av att anstränga mig, men fyra dagar senare gick det bra att träna. Kanske snuvmedicinen har hjälpt?

December har i alla fall börjat bra, även om min sammanfattning av november inte var mycket att hurra för. Nu hoppas jag att jag inte får några bakslag, men träningsvärk lär jag nog få. Jag känner mig nu redan skakis i kroppen.

 

1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *