Nästan som vanligt

Jag är helt klart på bättringsvägen från corona. Jag har jobbat både igår och idag och det går mot det bättre. Igår var jag fortfarande trött, men idag känner jag mig redan nästan som mig själv. Jag blir inte lika slut, inte lika andfådd och det känns inte tungt längre. Nästan som vanligt med andra ord.

Jag har inte tränat något ännu, men kanske senare i veckan. Jag skulle i princip hinna på en promenad innan jag ska på jobb imorgon. En lugn, kort promenad. I dagsljus. För att lite testa på kroppen. Lugnt och försiktigt förstås, men det borde inte vara ett problem eftersom det ändå gått bra att jobba. På söndagen kändes det ännu som om jag aldrig skulle bli frisk, men nu känner jag mig nästan som vanligt.

Jag vill/vågar fortfarande inte ta i och träna, men en promenad borde nog funka. Jag tänker lite liknande som efter maraton. Inte ens byta om till träningskläder, utan bara gå runt kvarteret typ. För att lite få känna mig som en tränande person, utan att för den delen ta ut mig. Inte bli svettig, inte flåsig, utan mer vardagsmotion och rörelse.

nästan som vanligt

Annars då? Det är visst första advent på söndagen. Hjälp! Med andra ord är det hög tid att börja fundera på julklappar. Jag vet ju vad jag själv önskar i alla fall 🙂

1

2 tankar kring ”Nästan som vanligt

 1. Petra

  Skönt du är på fötter igen . Man hamnar nog ta det lugnare med träningen i början efter coronan men det där känner man bäst själv och det varierar säkert från individ till individ.

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Jag beslöt mig för att inte fara på en promenad idag i alla fall. Känner mig fortfarande täppt i näsan och vill inte riskera något. Hellre vilar jag en dag extra

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *