Ännu mer hörlurar

Stort tack för många kommentarer och tips angående mitt förra inlägg om hörlurar. Jag har fått så mycket tips om olika modeller och märken. Jag vet inte hur jag ska veta vad som passar för mig. Får man prova innan man köper? Eller kan man returnera om man redan köpt och använt? Vad som passar för en, passar inte för en annan. För det som var ett genomgående tema bland kommentararena, var att många hade samma problem som jag. Att inga hörlurar passar i ens öron. Mina hålls ju inte i om jag sitter stilla och knappt andas, för att inte tala om när jag ska träna.

ännu mer hörlurar

Det är inte precis som att jag inte testat på olika modeller. Jag har lådorna fulla här hemma med hörlurar. I Sams öron passar alla, i mina öron inga. Ifall någon är intresserad av att köpa samma hörlurar jag använder just nu, finns de på Tokmanni på rea. 12,95. Recensionerna är inte nådiga. Urusla är de, en stjärna av fem.

När jag läser recensionerna är det ungefär vad jag själv kommit fram till. Att de inte laddar, att de inte hittar någon kontakt, att de inte kan ansluta, dålig batteritid. Men i mina öron hålls de faktiskt på plats, även om de är värdelösa annars 🙂

Så pest eller kolera. Vad väljer du? Dålig kvalitet, men hålls på plats? Eller bra kvalitet, men hålls inte i öronen?

1

4 tankar kring ”Ännu mer hörlurar

 1. Petra

  Jag skulle väl hamna ta de som hålls i öronen i detta fall. Man gör ju knappast nåt med ett par dyrare lurar men som du inte kan använda sen utan ramlar ur .
  Om du köper hem och de testas får du knappast byta när du provat .Och såna man får prova på butik är nog bara de större medellerna . Förutom de jag nämnde ( de röda ) som mam fick prova på veljekset keskinen . Och de var nog ett par jag skulle satsa på tror jag . Kan hända de gått ner lite i pris nu , beroende på märke föestås . Lycka till med sin sökning och att du snart hittar de som passar dig

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Jag tror inte heller att man får prova först och köpa sen, det känns kanske lite ohygieniskt. Dessutom skulle jag ju vilja prova dem in action, när jag springer. Om jag bara lägger dem i öronen kan det ju hända att de hålls på plats, men sen när jag ska träna med dem faller de ur 🙁

   Svara
 2. Frido

  Är ”gammaldags hörlurar” dvs såna man har ”över huvudet” uteslutna? Finns ju även sådana trådlösa. Har JBL öronproppsmodell och de trivs inte heller helt i mina öron. Rädd att tappa dem då jag slutar med mössa

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Jag vill nog helst ha små osynliga hörlurar 🙂 Fast förstås skulle såna som man har över huvudet hållas mycket bättre på plats

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *