Mitt längsta simpass

Simningen går såå mycket bättre sedan jag köpte ny klocka. Jag tror det beror på att klockan håller koll på hur långt jag simmar, så jag behöver bara koncentrera mig på att simma. Inte räkna och simma samtidigt. Därför simmar jag nu mycket längre sträckor i ett svep innan vila. Ungefär 500 meter per varv, inte 250 som tidigare. Det var ungefär så långt jag orkade koncentrera mig på räkningen, sedan tappade jag bort mig. Nu simmar jag bara. Idag blev det mitt längsta simpass någonsin. 1725 meter. Tidigare har mitt längsta simpass varit 1650 meter. Det var förra vecka fredag. Nästa vecka siktar jag på 1800.

mitt längsta simpass

Jag är så nöjd över simningen just nu. Man ska kanske inte uppmana till konsumtionshets, men nu tusan blev all träning mycket roligare sedan jag köpte ny klocka. Jag skulle träna oberoende, men jag tycker nog att det är roligare nu med den nya klockan. Fast jag gillar ju statistik och att följa med träningen. Hur långt jag simmat, hur mycket jag sprungit, hur mycket styrketräning. Nu blir allting mycket mer exakt, eftersom jag har klockan på när jag tränar. Tidigare har jag gissat. Jag styrketränade i ungefär en timme, simningen var kanske 1500 meter, plus minus lite om jag tappat bort räkningen 🙂 Nu har jag styrketränat i 57 minuter och 4 sekunder och simmat 1725 meter. Löpningen har jag haft koll på, men där finns det istället en massa andra roliga funktioner att testa på nya klockan.

Och så är det mars också! Det är mycket bra saker nu. Sol, vår, simning och övrig träning. Snart har jag semester dessutom.

2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *