Det finns mer att ge

Jag hade en tanke om vad jag skulle skriva om, men nu när jag sitter här vid datorn kommer jag inte ihåg det mer. Kanske det inte var något viktigt? Kanske jag kommer på det ännu? Hursomhelst så sprang jag idag. Löpningen känns riktigt bra just nu. Lätta ben, bra flås och bra känsla. Som om det finns mer att ge. Dessutom var det varmt och skönt och härligt vårväder. Jag tänker njuta så länge som möjligt, eftersom nästa vecka igen lovar sämre väder.

det finns mer att ge

Jag tänker också passa på att njuta av att ännu träna kravlöst. I maj kommer jag att inleda maratonträningen på allvar. Kanske inte ännu följa ett strikt program, men med mer fokus mot maraton. Längre pass, lite intervaller och mer mängd. Sen kommer jag inte att ha (lika mycket) tid eller möjlighet till att träna vad jag vill. Står det långpass i programmet, är det långpass som gäller. Inte promenad eller mysjogg. Självklart med reservation för väder och dagsform, men långpassen ska ändå göras. Jag kan inte alltid välja bort det.

Jag vet inte hur jag tänkte när jag tänkte att jag skulle springa 20 kilometer i april, jag är inte ens i närheten. Även om jag springer längre och mer, är jag inte precis uppe i 20 kilometer. Fast i och för sig är dagsformen bra och det känns alltid som om det finns mer att ge när jag avslutar ett pass. Att jag hade kunnat springa längre. Det är ju den bästa känslan.

På fredagen siktar jag på att springa ett längre pass. Tvåsiffrigt är planen, tolv kilometer är målet. Det lovas bra väder, jag är ledig och jag ser inte varför det inte skulle gå.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *