Tidsmål inför Tallinn maraton 2023

Det är så svårt med tidsmål tycker jag. Även om jag känner mig i form och vet vad jag vill, är det svårt att veta om mina mål är realistiska eller inte. Har jag gjort tillräckligt? Är formen bra? Kanske jag har en dålig dag? Förra året kände jag mig också i form, men då hade jag en dålig dag. Då nådde jag inte mina mål och kände mig besviken (och revanschsugen) efteråt. Därför är det också nu svårt att formulera tidsmål. Men jag gör ett försök i alla fall. Tidsmål inför Tallinn maraton. Guld, silver och brons som vanligt.

tidsmål inför tallinn maraton

Tidsmål inför Tallinn maraton

Brons
Målgång. Maraton är jättelångt och jag är nöjd över målgång.

Silver
Bättre än i fjol. Då var känslan inte den bästa och jag sprang i mål på 5:19:59. Snabbare än det, men kanske framförallt med en bättre känsla. Jag vill känna mig stark mot slutet och nöjd. Sen om tiden är 5:10 eller 5:18 är egentligen det samma.

Guld
Personbästa eller under fem timmar. Det är i princip samma sak.

När jag ser tillbaka på min träning tycker jag att mitt guldmål är rimligt. I alla fall på en bra dag. Jag har så mycket mer mängd i kroppen än 2018, då när jag sprang mitt bästa lopp någonsin. Fler långpass, längre långpass, mer mängd per vecka och månad. Tiderna har varit snabbare. Både på långpass och på kortare rundor. Jag känner mig i bättre form än vad jag gjorde då. Eller vete fan om jag minns hur jag kände mig då, men nu känner jag mig i bra form i alla fall.

På söndagen vet vi hur det gick. Ifall jag inte bloggar innan dess, så lär jag garanterat uppdatera på Instagram.

2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *