Hälsningar från Italien

Hälsningar från Italien! Därav tystnaden på bloggen. Jag ska skriva mer och berätta om vår resa till Italien, men jag har si så där tre tusen bilder att gå igenom först. Jag ville främst berätta att vi är hemma igen och att resan gick bra.

hälsningar från italien

Det känns så avlägset tiden då när jag skrev tidsinställda inlägg innan en resa eller då jag hade datorn med på resan. Nu har jag knappt öppnat bloggen eller tänkt på den. Det är nog lite av ett tecken på att jag ska lägga ner. Men samtidigt tycker jag om att skriva. Speciellt om resor. Hur ska jag annars komma ihåg allt vi sett och gjort på våra resor. Det är inte precis så att jag kollar på mina tre tusen bilder på datorn…

1

2 tankar kring ”Hälsningar från Italien

 1. Frido

  Nej nej, inte ska du ju sluta!! Läser så gärna!!
  Äntligen perfekt springväder ca 14 grader och sol, underbart!

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Nu är det verkligen bra springväder! Det är mycket skönare att springa när det inte är så supervarmt ute

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *