Årets bästa köp

I hur många år har jag skrivit om att jag skulle vilja ha en vätskeväst/ryggsäck att springa med på sommaren? Eller okej, jag har kanske inte skrivit om det, men tänkt tanken. Orsaken till att jag brukar springa mina långpass på spånbanan på sommaren är just för att kunna ha vatten med mig. Ibland har jag fått pass förstörda av värmen för att jag inte haft någon vätska med. Haft vätskebrist länge efteråt och typ mått illa. Men nu, nu har jag gjort årets bästa köp. Jag har nämligen äntligen köpt en vätskeväst.

årets bästa köp

Jag köpte den redan innan resan och hade den med då. Då testade jag den bara en gång och inte vid löpning utan på en vandring. Nu har jag testat den två gånger på långpass och det är nog säkert årets bästa köp. Hittills.

Jag köpte en Salomon active skin 8 som har två stycken mjuka flaskor där framme, 5 dl var. Dessutom kan man köpa en vätskeblåsa att ha bak på ryggen, men än så länge har det räckt bra med 1 liter vätska. Jag har inte kanske riktigt ännu klurat ut hur jag på bästa sätt ska dricka från dem. När jag kollat på bilder verkar det som om man kan köpa ”sugrör” till. Nu är jag tvungen att stanna för att dricka, jag kan inte dricka i farten. Inte för att det ens stör mig, ibland är det bara skönt att stanna på ett långpass 🙂

årets bästa köp

Som längst har jag sprungit 21 kilometer med den på. I sol och värme. Inte ens då skavde den. Jag tycker att den sitter bra och tight på mig. Skumpar inte och skaver inte. Fickor på framsidan för mobil och gels och en ryggsäck på baksidan för… Den har jag inte behövt vid löpning, men då på vandringen var det bra. Snacks och solkräm rymdes lätt dit. Fast det kan ju förstås hända att ju mer saker jag har på mig, desto mer skulle den skumpa.

2

2 tankar kring ”Årets bästa köp

  1. Blomqvist Petra

    Jag har en likadan o jag gillar den nycket. Den är bekväm samt man får endel att rymmasi den .

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *