Det närmar sig

Det är mindre än en vecka kvar nu tills säsongspremiär för lopp. Jag har några träningspass kvar mer och sen på söndagen gäller det. Sen får jag se om mina månader av träning har gett resultat. Jag är nog ganska så säker på att jag gör PB på tiden, frågan är mer vad tiden kommer att bli. Och om jag är nöjd sedan… Det går lite upp och ner på mina träningar. Ibland känns det som om jag lätt klarar av min målsättning och ibland känns det som om jag knappt ens gör PB.

Det finns inte så mycket att göra åt saken mer. Det är på söndagen det gäller. Då är det all in. Jag har inte så stor koll på banprofilen, på hemsidan så står det bara att den är varierad. Vad jag har läst kommentarer från tidigare år så är den ganska backig. Men jag har för mig att banan har ändrats tills i år. Får se… Jag är iaf bekräftat anmäld nu. Hitta mitt namn i deltagarlistan till slut.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *