Klädkris

Jag har svårt att bestämma mig för vad jag ska ha på mig på söndagens lopp. Väderprognosen lovar mulet med risk för regn och en så där 7 plusgrader. Och blåst… Jag vet vilka skor jag ska ha på mig och vilka tights, men sen resten… T-shirt och jacka, långärmat och jacka, bara långärmat?! Vantar eller inte vantar? Pannband eller inte? Jag vill ju inte packa med mig hela min garderob. Sen gillar jag inte att frysa vid starten, men det är nästan värre att stuva ner vantarna i jackfickorna. Eller att springa med dem i handen under resten av loppet. För jag vet med mig själv att jag får varmt under loppet iaf.

Hur kan det vara så svårt egentligen? Jag måste väl ta och bestämma mig 10 minuter före vi ska starta mot Masku på söndagen.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *