Veckans intervallpass-check

Idag efter jobbet sprang jag mitt planerade intervallpass för veckan. Det blev mina trogna pyramidintervaller. 1 min-2-3-4-3-2-1 med 1:30 vila emellan. Och usch så det var jobbigt! Frustade och flämtade mest hela tiden under intervallerna. 1 minuters intervallerna gick under 5:00 tempo, medan de övriga gick på en 5:20-5:30. Vilan där mellan gick i sakta sakta jogg, så medelhastigheten blev 6:00 jämt.

Jag får lov att vara nöjd med det, för det var verkligen allt jag orkade med i dag. Jag vet inte vad det beror på, jag tyckte innan jag for ut att jag kände mig pigg och kry och var taggad på att springa lite snabbare än normalt igen. Men kroppen var inte med på noterna idag. Jag hoppas att det bara är någon tillfällig svacka och att jag inte håller på att bli sjuk. Jag vill verkligen inte vara sjuk i sommar”värmen”.  Eller värme och värme, jag vet inte var den håller hus egentligen. Jag går ju i jeans och tröja hela tiden. Jag har garderoben fylld av oanvända sommarkläder…

Featured image

En annan tid, en annan plats. Längtar…

0

0 tankar kring ”Veckans intervallpass-check

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *