Ofrivillig ”vilo”dag

Idag var det tänkt att jag efter jobbet skulle ut på ett distanslöppass. Jag skulle jobba 8:30-15, men när jag satt på bussen på väg till jobbet får jag sms av en jobbkompis. Hon är sjuk och ifall hon inte får någon som kan göra hennes skift om jag kan stanna längre. Visst tänker jag, inga problem. Nu blev det ju tyvärr ingen lugn dag på jobbet, så jag slutade först klockan 19. Och sedan ännu bussresan hem… Så efter totalt 10,5 timme på benen på jobbet plus sedan jobbresan till och från så orkade jag helt enkelt inte träna idag. Jag kom hem strax före åtta och var helt slut. Tack och godnatt säger jag bara!

Så som det ser ut nu så kommer det bara att bli tre löppass den här veckan och ett pass styrka. För jag hade vilodag på måndagen och lördagen visste jag sedan länge att skulle bli vilodag. För jag tänker INTE ge efter på styrketräningen i förmån för ett till pass löpning. Så har jag alltid gjort tidigare ifall jag har varit tvungen att välja, jag har alltid valt löpningen. Men nu måste jag verkligen få i mera styrketräning i min rutin.

Efter jobbet sedan gick jag hemma i trädgården och doftade på rosorna för att varva ner. Snart är de alla i full blom. Visst är de fina?!

Featured imageFeatured imageFeatured image

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *