Första snön och fartlek

Idag kom den första snön. Eller snö och snö, det var väl snarare snöblandat regn, så slask alltså. Men det var snöflingor medblandat, så jag räknar det som första snön.

Idag hade vi även julgatans öppning i Pargas, men jag var på jobb så missade det. I köpcentret där jag jobbar, så var det också julöppning. Puh så mycket folk det var! Jag gillar nog när det är folk och kunder på jobbet, men till en viss grad. Nu var vi iaf mycket personal, så dagen gick smidigt.

Efter jobbet hade jag bestämt mig för att ta en kort springrunda. Det snöade fortfarande så var lite osäker över hur det skulle gå. Dessutom kändes det som om jag hade motvind hela vägen. Men det gick ju hur bra som helst. Benen kändes pigga så bestämde mig för att köra lite fartlek.

Jag vill inte köra regelrätta intervaller för tillfället, utan fokuserar mera på längd, men lite fartlek är ju alltid skoj. Då blir det inte sån press, utan jag springer fort(are) när jag vill och så saktar jag ner när jag känner för det. Inte så spring i x-fart i x-minuter.

Imorgon hade jag tänkt springa veckans långpass, eller längre pass som jag väljer att kalla det. Siktar in mig på tolv kilometer, allt över det är bonus. Då borde veckans totala löpmängd landa på strax under 30 kilometer plus ett pass zumba som jag gjorde på torsdagen och tisdagens styrketräning.

Glad lördag på er!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *