Veckans träningsplaner

Igår så sprang jag faktiskt längre än vad jag gjort på ett bra tag. Jag hade ju siktat in mig på tolv kilometer och det blev det, och lite till. Närmare bestämt nästan 13,5. Så nöjd och glad över det, jag behövde verkligen få till ett långpass för mitt självförtroende. Så idag blir det vilodag, men i övrigt ser veckans träningsplan ut som följande.

Måndag: vila
Tisdag: zumba
Onsdag: löpning, distanspass 8-10 kilometer
Torsdag: styrka
Fredag: löpning, distanspass med fartlek 6-8 kilometer
Lördag: vila
Söndag: löpning, långpass 14-15 kilometer

2015-11-22 15.28.23

Det är fortfarande snö ute, det är jag egentligen ganska glad över. Det känns mycket ljusare ute nu, inte så grått och mörkt som det har varit. Och tänk på söndag är det redan 1:a advent. Så det betyder att det snart är jul 🙂 Älskar julen, tycker att den är så mysig.

Hoppas att du får en trevlig vecka!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *