Spridda tankar en onsdagsmorgon

God morgon på er! Här sitter jag med min kaffekopp och är snart på väg till jobbet. Veckan går snabbt igen, jag tyckte att det just var måndag. Igår var jag på zumba, sista gången innan det blir julpaus. Eller snarare sista gången jag kan delta, det är ännu nästa vecka, men då jobbar jag.

Det börjar bli mer bråttom på jobbet nu när julen närmar sig och allting ska handlas. På fredagen är det dessutom Black Friday. Vilket nu kanske i min åsikt är lite av en ”hittepå dag” i Finland. Det är bara en dag som handeln/butikerna firar i marknadsförningssyfte, utan att kanske veta ens varför. Men men… Kanske det blir mer kunder åt oss och det tackar man ju inte nej till i dessa tider…

2015-11-23 10.46.48

Vädret har övergått till det normala novembervädret, regn och grått m.a.o. I morse när jag vaknade så hörde jag bara hur det vräkte ner. Nu för tillfället verkar det som om det lite har minskat, så kanske jag inte behöver bli så blöt när jag ska till jobbet. På måndagen var det hur fint väder som helst. Solen sken och det var så där härligt vinterväder, krispigt och vitt. Och nu… not so much!

Ikväll efter jobbet är planen ett löppass. Jag har inte sprungit sedan söndagens långpass och nu börjar det så småningom krypa i benen. Vilan var helt planerad, inte så att jag kände att jag behövde extra vila efter långpasset. Tvärtom så kändes kroppen pigg på måndagen trots längre löpning än på ett tag på söndagen. Men ibland är även jag klok och låter kroppen vila. Jag vill ju inte riskera nåt.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *