Årsresume 2015

Året börjar ju lida mot sitt slut, så jag tänkte att det skulle vara dags för en liten tillbakablick vad som hänt under året. Jag har redan skrivit ett skilt inlägg om loppsäsongen 2015, vill ni läsa bara om det, klicka på länken.

Januari:
Ööh.. Vad gjorde jag i januari? Jag hade inte börjat blogga då ännu, så minns faktiskt inte. Hur hemskt är inte det? Det är ju inte direkt evigheter sedan… Jag antar att jag tränade på som vanligt och längtade efter våren och sommaren.

Februari:
Bloggen startades! Okej då att jag skrev exakt ett inlägg i februari och det står typ bara välkommen, men iaf. Bloggen grundades då. I februari så längtade jag efter vår semesterresa till Indien. Resan beställdes lite huxflux, vi tog första bästa utan att kolla upp vare sig hotell eller resmål på förhand. Bra gick det och efter resan var jag en förlovad kvinna 🙂

Mars:
Alltså varför minns jag inte vad jag har gjort? Jag antar att jag är ganska tråkig, det händer inte så mycket i mitt liv på våren. Jag minns inte ens ifall det fanns snö eller inte. Var det varmt/kallt…

April:
Nu börjar det redan hända lite grejer. I april tränade jag inför säsongens första lopp och följde för första gången ett program till nästan punkt och pricka. I april bytte jag även jobb. Jag bytte tillbaka till mitt ”vanliga ställe” och det var så skönt att få komma ”hem”. Min stressnivå sjönk betydligt och det var roligt att gå till jobbet igen.

Maj:
Slutet på april brukar inleda fest- och kalassäsongen som sträcker sig ända till mitten på juni. Det blir många födelsedagskalas, morsdag, skolavslutningar… Dessutom firade vi vår förlovning i samma veva. Vi hade inte berättat för nån (!) att vi förlovat oss i februari i Indien och i maj köpte vi äntligen ringarna och berättade för släkt och vänner.

I maj sprang vi även Graceloppet och kollade på eurovision song contest. I <3 eurovision och jag skäms inte ens. Det kan väl tänkas att jag nångång när jag jobbade på restaurang har önskat morgonskifte bara för att jag ska kunna kolla på finalen. Men shhh… det säger vi inte högt 😉

Juni-juli:
Här var det sommar och sol… Not! Det regnade säkert hela sommaren. Jag tränade som vanligt, det var här nångång som jag började få in vanan med styrketräning. Jag hann även med att fira midsommar med min bror plus familj och mina föräldrar. Bästa midsommaren på länge!

I juni sprang jag även mitt andra halvmaraton nånsin och kom i mål på ny rekordtid. Var väldigt glad efteråt att loppet sprangs då som det gjorde för helgen efteråt var över 25 grader. Det var säkert sommarens varmaste dag och var glad över att jag inte behövde springa lopp då.

Augusti:
Här hade jag min andra del av semestern och då blev det ännu en resa. Denna gång i vecka på Grekland. Så skönt och så välbehövligt efter en regnig sommar hemma. Denna semesterresa hade jag träningskläderna med för i september väntade nästa halvmaraton. I augusti ordnades det även Pride-parad i Pargas och jag var så stolt över min hemstad då. Heja Pargas!

September:
I september började vi med bröllopsplaneringen inför nästa sommar med att boka festplats. I dagsläget är det väl det enda vi har bokat hittills, men… Jag stressar inte. Ja och så bunkrade vi upp med diverse (alkoholhaltiga) drycker när vi var till Tallinn och jag sprang halvmaraton.

Oktober-november:
Nu börjar minnet svika mig igen. Det känns som om oktober och november bara var en enda sammanhängande grå period. Som om jag bara väntade på julen och ljusare tider… Gick iaf på fest med jobbet och så firade vi farsdag. Och så var jag till tandläkaren, men det vill jag helst glömma.

December:
Äntligen jul! Jag gillar julen! Inte köphysterin och stressen, men att vara tillsammans med familjen och äta gott. Tyvärr betyder julen för mig bråttom på jobbet, så jag kommer inte undan köphysterin och stressen… Julen firades i lugn och ro, julafton hos min sambos föräldrar och juldagen hos mina. Båda dagarna åt vi tills vi rullade genom dörren och skrattade så tårarna rann. Ingen tomte, inga klappar, bara mys. Helt som önskat och planerat.

Gott nytt år till er alla!

 

 

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *