Det blev alternativ nummer två

Bestämde mig till slut för att vänta till kvällen i hopp om lite varmare grader innan jag begav mig ut på en löprunda. Klockan halv sex for jag ut och då visade termometern ”bara” -9. Så det fick duga helt enkelt.

Dagens löprunda blev den längsta och snabbaste sedan mitt förkylningsuppehåll. Jeij! Framsteg en fredag! Nu känns det som om jag är på banan igen och kan börja lägga upp en träningsplan inför maraton i sommar. Dagens runda var en s.k. normal runda för min del.

Jag sprang min testrunda som jag sprungit många gånger tidigare och alltid springer inför lopp och så för att känna av kroppen. Jag vet ungefär hur länge den brukar ta och  den ger mig en bra indikation ifall jag är i form eller inte. Så idag då så sprang jag den på en hyfsad tid. Inte den snabbaste någonsin, men ändå med betydligt snabbare fart än vad mina två första rundor efter förkylningen gått i.

Med det tänker jag önska er alla en trevlig helg! Min helg kommer att vara lite upp och ner. Först begravning imorgon för att sedan på söndagen fira min brorsdotter som fyller år.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *