Highs and lows

Idag har det varit en dag med mycket blandade känslor. Startade dagen med en begravning. Det är ju aldrig kul även om det denna gång inte var en nära släkting. Det spelades bl.a Leonard Cohens ”Halleluja” på begravningen och det är en låt som jag annars också lätt gråter till och sedan där då… Snyft snyft satt jag och många andra med mig.

Efter begravningen och minnesstunden kom vi snabbt hem för att byta kläder. Jag skulle nämligen vidare för att träffa mitt tjejgäng. Det blev kanske lite tokigt med planeringen, men eftersom vi hade planerat det sedan länge och bestämt datum och pusslat och trixat så att det skulle passa alla, så ville jag inte hoppa över heller. Dessutom tänkte jag att det kunde vara bra att avsluta dagen på ett roligt sätt och inte sitta hemma och grubbla och snyfta.

Så dagen avslutades egentligen på bästa möjliga sätt. God mat med bästa tjejerna. Hon som vi samlades hos har dessutom två katter och två hundar så jag satt och kelade med dem hela tiden. Jag älskar djur, men har inga egna, så njuter alltid av att få leka med andras. Det har en lugnande effekt på mig att få känna på den mjuka pälsen och mysa med dem.

Imorgon blir det ännu kalas för min brorsdotter. Tänkte försöka få till ett lite längre löppass på dagen. Med längre menar jag i dagsläget en tio kilometer kanske. Det var ett tag sedan jag sprang så långt, när min förkylning kom emellan, och vill inte börja med femton kilometer. Jag tror att tio blir bra, så känner jag att jag fortfarande har det i mig och så kan jag börja bygga därifrån sedan.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *