Veckosummering vecka 7

Den här veckan slutar trots en snöplig start, helt okej träningsmässigt. Totalt har det blivit tre löppass, ett pass styrka och en zumba timme. Måndagens löppass var lite av en flopp, så det vill jag helst glömma, men i övrigt har veckan varit bra.

De två senaste löppassen gick ju utmärkt och nu är jag mer pepp än någonsin på att springa och träna inför maraton. Jag kan fortfarande inte fatta att jag sprang 16,5 kilometer igår! Kroppen känns pigg idag, det känns knappt av att jag sprang så långt igår. Lite kanske att mina baksida lår är stela, men i övrigt så har kroppen återhämtat sig bra.

Idag har jag haft en vilodag och inte tränat något. Vi har varit på kaffe till min sambos föräldrar och så städat och grejat här hemma. Skönt med en sådan söndag ibland. Att bara ta det lugnt och inte göra något. Nu blir det ännu lite söndagsmys i form av film och lite godis. Perfekt sätt att avsluta veckan!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *