Nya klockan testad

Igår var första gången jag sprang med min nya klocka. Det blev ett pass på sju kilometer ungefär och hittills är jag nöjd med klockan. Jag är ju inte precis van vid den ännu och kan alla funktioner, men första intrycket bådar gott.

En av de största orsakerna till att jag ville ha en ny klocka är för att min gamla pulsklocka inte hade gps, så jag har alltid sprungit med runkeeper i telefonen. Så när jag har sprungit intervaller till exempel så har jag först fått resultaten efteråt. Eller tiden/farten alltså, sen när jag kommit hem och kan se att hmm… den och den intervallen gick i x-fart. Men nu kan jag ju se farten medan jag springer. Och på så vis då kunna öka/sänka farten beroende på vad jag har för plan.

Huge difference! Vilket var kul att upptäcka igår när jag sprang lite fartökningar och kom på att jag kan kolla vad jag springer i för fart. Jag var så fixerad vid att kolla pulsen att jag inte kom att tänka på att jag kan kolla farten också. Jeij! Så än så länge nöjd över mitt köp!

Smutsigt värre

 

0

0 tankar kring ”Nya klockan testad

  1. Maria

    Spännande med ny klocka! Jag har också en Garmin, men jag saknar några funktioner i den. Bland annat kan jag bara ställa in intervaller på minst 30 sekunder, och det är ju lite störande om man skulle vilja springa t.ex. 20 sekunders intervaller. Har du hunnit kolla om man kan göra det med din?

    Svara
    1. hopihopi Inläggsförfattare

      Jag har inte hunnit kolla igenom alla funktioner ännu, så kan tyvärr inte uttala mig om den saken. Jag har Garmin 230 och den är väl ganska ny? I alla fall hade den nya funktioner ifall man jämför med 220…

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *