Klicketi klick

Jag har länge varit sugen på en ny pulsklocka. Jag har funderat, jag har jämfört, jag har läst på… Och på tisdagen beställde jag äntligen en och nu är den här. Swosch sa det bara!

Det blev en Garmin Forerunner 230. Först hade jag siktet inställt på en som mäter pulsen via handleden, men efter många om och men blev det till slut en som har pulsband. Jag hoppas och tror nog att detta ska vara en bra klocka. Orsaker till att jag ursprungligen ville ha en klocka utan pulsband är för att min nuvarande pulsklocka har pulsband och den tycker jag att skaver och inte mäter pulsen korrekt. Eller mäter pulsen överhuvudtaget, den kan pendla från 00 till 225…

Imorgon tror jag bestämt att det blir en testrunda med min nya klocka. Jag är ivrig på att springa med den och komma igång med träningen inför maraton. Nu ska det minsann springas intervaller… 🙂

Återkommer med recension när jag testat klockan.

Med skyddsplast på ännu…

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *