Näst sista zumban

Idag var det den näst sista gången som jag kunde gå på zumba. Det är ännu tre gånger kvar, men jag kan bara gå nästa vecka torsdag och då är det den allra sista gången. Kanske någonsin…

Min nuvarande instruktör ska nämligen sluta och det är ännu oklart ifall det kommer någon ersättare. Dessutom vet jag inte om jag vill träna med någon annan än henne. Hon är bäst helt enkelt.

I om med att zumban tar slut nästa vecka, så kan jag fokusera helt och fullt på löpningen (och styrketräningen). I dagsläget har jag sprungit tre gånger i veckan, tränat ett pass styrka och en zumbatimme. Nu när zumban tar slut, så ersätts den av löpning, så då blir det fyra löppass i veckan. Med tanke på kommande maraton är det säkert en bra plan att lägga in mera löpning.

Fast zumban alltså… Jag kommer nog att sakna det. Det är helt enkelt så kul, och inget jag gör för att prestera. Det är bara roligt och kravlöst. Självklart är ju löpningen kul också (of course), men där har jag oftast något inplanerat lopp eller målsättning och då kan jag inte träna lika kravlöst ifall jag vill prestera (bra enligt mig själv och mina mål). Men zumban är bara kul 🙂

Så ivrig på zumba, att kameran inte hänger med

 

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *