Intervaller from hell

Tusingar alltså! Varför utsätter jag mig för sådant? Det var tungt, det var flåsigt, pulsen var hög och det var bara en allmänt jobbig känsla. Men jag krigade trots det igenom fem stycken och farten var förvånansvärt bra med tanke på känslan. Det är konstigt det där egentligen. Hur mycket som sitter i huvudet. Eller jag menar…(äh jag vet inte vad jag menar)

Idag kändes det verkligen inget vidare, men resultatet visar något annat. Så sedan blir ju nästa tanke att hur mycket snabbare skulle jag kunna springa om jag också kände mig bra. Jag hoppas ni förstår min tankegång. Idag gick mina tusingar på tempon 5:33-5:43-5:32-5:24-5:30. Det är jag mer än nöjd med idag, det var allt som jag hade att ge idag. Det fanns helt enkelt inte mer i kroppen.

Imorgon blir det vilodag och på söndagen är tanken att jag ska springa hem från jobbet igen och således få till veckans långpass då. Det har lovats regn… Jippidu! ( <- Nu är jag sarkastisk)

0

0 tankar kring ”Intervaller from hell

  1. Pingback: Regnigt värre | hopihopi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *