So far so good

Jag har hållit mig till veckans träningsplan, nå ja nästan. Igår efter jobbet blev det ett löppass på strax under timmen. Jag sprang på motionsslingan nära där vi bor igen. Denna gång gick det mycket bättre än sist. Inga vurpor den här gången 🙂 Dessutom så hade jag förvånansvärt låg puls med tanke på hur backig rundan är. Jag kände mig stark hela vägen och orkade springa upp för alla backar.

Mitt under löprundan mötte jag en hjort/rådjur längs med slingan. Den var kanske två meter i från mig och jag var nog betydligt mer rädd för den än vad den var för mig. Den verkade mest nyfiken och jag var rädd. Eller inte rädd rädd, men det är ju ändå ett djur, dessutom var det stort. Det var ju inte direkt en katt jag mötte som är tam, utan ett vilddjur. Nu får ni inte skratta åt mig. Ni skulle nog själva också bli rädda ifall det mitt i allt står ett rådjur framför näsan på er… Erkänn

20160518_190749_019

 

Efter gårdagens runda blev det ingen styrketräning. Det blev det däremot idag. Jag skippade lätt jogg som det står i träningsprogrammet, istället blev det en promenad med sambon efterföljt av styrketräning hemma.

Det visar sig imorgon hur smart det draget var. Imorgon står det nämligen intervaller på schemat…

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *