Tisdags tusingar

Förra veckan skrev jag att nästa gång jag springer intervaller, så ska jag testa på tusingar igen för att testa farten och pressa kroppen lite. Idag var dagen kommen. Jag värmde först upp i två kilometer, för att sedan börja själva intervallerna.

Jag hade ställt in klockan på 6 st tusingar, med två minuter gåvila mellan intervallerna. Fy sjutton vad det var jobbigt! Benen var hyfsat pigga, men flåset var inte med mig idag. Jag har ett underligt tryck över bakre delen av ryggen, mellan skulderbladen. Jag kände av det redan på söndagens långpass och det har inte blivit bättre trots en vilodag igår.

Det känns som om jag inte kan andas djupt och som om jag inte får någon luft. Så det är obehagligt att springa. Eller inte obehagligt direkt, men det är svårt att pressa farten, när det känns i brösten. Jag vet inte om jag är spänd, eller vad…

Imorgon blir det vilodag från löpningen, istället blir det styrka. Kanske även lite rörlighetsträning för att försöka lösa upp ryggen. Jag hoppas att det ger med sig snart. Det gör inte direkt ont, men jag känner av det och jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken…

2016-05-17 17.32.55

Dagens mellis

 

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *