Midsommarlöpning

Det verkar som om många firar midsommar springandes, så även jag. Idag har jag bara hängt i solstolen och inte gjort speciellt mycket, men gårdagen bjöd på en löptur. Det var sista längre passet inför nästa veckas lopp. Igår blev det en runda på lite över 13 kilometer, med hyfsad fart, men framför allt känslan var bra genom hela rundan.

För inte så länge sedan klagade jag över känslan i kroppen och att allting kändes tungt med löpningen och som om jag måste pressa mig själv. Nu verkar det dock som om det skulle ha vänt lagom till nästa veckas lopp. Jag hoppas att den goda känslan håller i sig till nästa vecka också, jag vill gärna kunna prestera bra då.

Jag har ju lovat att jag ska skriva om mina tankar inför loppet. Jag har faktiskt äntligen anmält mig också. Det får bli till måndagen tror jag bestämt, då borde jag ha tid på mig att skriva ett längre inlägg. Mitt midsommarfirande tar nämligen slut idag redan, imorgon kallar jobbet igen.

2016-06-24 15.04.43

Glad midsommar till er!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *