Hemmastyrka

Idag blev det ett första försiktigt träningspass sedan lördagens lopp. Det blev en salig blandning av olika styrkeövningar hemma på vardagsrumsgolvet. Det lockade inte med löpning idag eftersom regnet vräkte ner och det var kallt och ruggigt. Det kändes som höst.

Istället blev det knäböj, armhävningar, plankan, utfall… Jag hade absolut inget plan eller strategi, gjorde lite av varje övning så många som jag kände för/orkade. Benen är betydligt starkare än överkroppen, så det blev fler repetitioner för benen. Vissa armövningar så orkade jag typ göra fem.

Imorgon och på lördagen kommer det antagligen ännu att bli vila från löpningen och så tänker jag mig ett första testpass på söndagen. Kroppen känns nog fräsch redan, men suget att springa finns inte ännu.

2016-07-01 17.01.37

Förra veckan när det var betydligt varmare väder

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *